Soita ja kysy lisää
   040 194 9397

Urakointipalvelut Himoksen läheisyydessä

Blue Rak Oy:n erikoisalaa on luotettava ja laadukas avaimet käteen urakointi Himoksen alueella. Jos sinulla on jo oma mökkitontti ja etsit luotettavaa urakoitsijaa loma-asuntoprojektillesi, niin ota meihin yhteyttä.  Urakkavaihtoehtoina ovat avaimet käteen urakointi  tai omatoimisille rakennuttajille ns. "ulkopäin valmis" urakka. 

Kokenut urakoitsija vaativiin "avaimet käteen" projekteihin

Meillä on jo 15 vuoden kokemus erilaisesta loma-asuntotuotannosta. Viime vuodet olemme keskittyneet lähinnä Himoksen alueella palvelemaan asiakkaitamme oikeasti "avaimet käteen". Hoidamme rakennusprojektiin liittyen tarvittaessa kaiken aina hankesuunnittelusta, luvan hakemisesta rakentamiseen ja halutessasi hoidamme myös loppusiivouksen jälkeisen kalustamisen niin että astiat on valmiiksi pestynä kaapissa ja verhot silitettynä ja paikalleen asennettuna kun sinä saat "avaimet käteen" muuttovalmiiseen lomakotiisi. Hoidamme myös vihertyöt. Yhteistyökumppanimme toimesta järjestyy myös asumisen aikaiset "talonmiespalvelut" ja siivoukset tarpeesi mukaan.  Pitkän kokemuksen pohjalta olemme hioneet yhdessä ammattitaitoisten rakentajien kanssa toimintamallin, jolla varmistetaan sinun loma-asuntoprojektisi toteutus laadukkaasti, sovitussa aikataulussa, ennalta sovittuun budjettiin ja ilman turhaa rakennuttamisen stressiä.

urakointi

Urakoimme loma-asuntoja tai isompia projekteja vuosien kokemuksella.

Loma-asuntojen projektirakentaminen

Toteutamme yksittäisten loma-asuntojen lisäksi esim. matkailualan yrityksille laajempia loma-asuntoprojekteja. Voimme hoitaa koko projektin tarvittaessa kaavoituksesta ja rakennusluvista lähtien. Pystymme urakoimaan useammankin loma-asunnon kokonaisuuden ja hoitamaan tarvittaessa myös sisustamisen. 

urakointi

Esimerkki Blue Rak Oy:n aluerakentamisprojektista, Himoksen Joutsenentien huvila-alue.

Keskity lomailemaan ja nauttimaan Himoksen monipuolisista palveluista, ja jätä rakentaminen Blue Rak Oy:n ammattilaisten tehtäväksi.

Selkeää palvelua asiakkaillemme

Pääset asiakkaana jo ensikontaktista lähtien osaksi toimintamalliamme, mikä tarkoittaa sitä, että tarjousvaiheesta lähtien haluamme varmistaa sinulle mahdollisimman selkeän palvelun.

Yhteydenottolomake

Jos kiinnostuit palveluistamme, ota meihin yhteys jättämällä viesti yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Blue Rak Oy
Niemenmaantie 18
33960 PIRKKALA

Y-tunnus: 2298398-4
Puh: 040 194 9397

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Blue Rak Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.