Urakointipalvelut Himoksen läheisyydessä

Blue Rak Oy:n erikoisalaa on luotettava ja laadukas avaimet käteen urakointi Himoksen alueella. Jos sinulla on jo oma mökkitontti ja etsit luotettavaa urakoitsijaa loma-asuntoprojektillesi, niin ota meihin yhteyttä.  Urakkavaihtoehtoina ovat avaimet käteen urakointi  tai omatoimisille rakennuttajille ns. "ulkopäin valmis" urakka. 

Kokenut urakoitsija vaativiin "avaimet käteen" projekteihin

Meillä on jo 15 vuoden kokemus erilaisesta loma-asuntotuotannosta. Viime vuodet olemme keskittyneet lähinnä Himoksen alueella palvelemaan asiakkaitamme oikeasti "avaimet käteen". Hoidamme rakennusprojektiin liittyen tarvittaessa kaiken aina hankesuunnittelusta, luvan hakemisesta rakentamiseen ja halutessasi hoidamme myös loppusiivouksen jälkeisen kalustamisen niin että astiat on valmiiksi pestynä kaapissa ja verhot silitettynä ja paikalleen asennettuna kun sinä saat "avaimet käteen" muuttovalmiiseen lomakotiisi. Hoidamme myös vihertyöt. Yhteistyökumppanimme toimesta järjestyy myös asumisen aikaiset "talonmiespalvelut" ja siivoukset tarpeesi mukaan.  Pitkän kokemuksen pohjalta olemme hioneet yhdessä ammattitaitoisten rakentajien kanssa toimintamallin, jolla varmistetaan sinun loma-asuntoprojektisi toteutus laadukkaasti, sovitussa aikataulussa, ennalta sovittuun budjettiin ja ilman turhaa rakennuttamisen stressiä.

urakointi
Urakoimme loma-asuntoja tai isompia projekteja vuosien kokemuksella.

Loma-asuntojen projektirakentaminen

Toteutamme yksittäisten loma-asuntojen lisäksi esim. matkailualan yrityksille laajempia loma-asuntoprojekteja. Voimme hoitaa koko projektin tarvittaessa kaavoituksesta ja rakennusluvista lähtien. Pystymme urakoimaan useammankin loma-asunnon kokonaisuuden ja hoitamaan tarvittaessa myös sisustamisen. 

urakointi
Esimerkki Blue Rak Oy:n aluerakentamisprojektista, Himoksen Joutsenentien huvila-alue.


Keskity lomailemaan ja nauttimaan Himoksen monipuolisista palveluista, ja jätä rakentaminen Blue Rak Oy:n ammattilaisten tehtäväksi.

Selkeää palvelua asiakkaillemme

Pääset asiakkaana jo ensikontaktista lähtien osaksi toimintamalliamme, mikä tarkoittaa sitä, että tarjousvaiheesta lähtien haluamme varmistaa sinulle mahdollisimman selkeän palvelun.

Yhteydenottolomake

Jos kiinnostuit palveluistamme, ota meihin yhteys jättämällä viesti yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Suosittele meitä