Soita ja kysy lisää
   040 194 9397

Tontti Himokselta - omatoimirakentajalle tai avaimet käteen urakoituna

Haluatko paritalohuoneiston asemesta ihka oman loma-asunnon Himokselta? Entä haluaisitko loma-asuntoosi pihan, jossa on tilaa pelailla lasten kanssa ja grillata ihan omassa rauhassa? Arvostat Himoksen monipuolisia palveluita ja tapahtumia, mutta toisaalta myös yksityisyys on sinulle Himos-mökillä tärkeää. Jos vastasit kyllä yllä mainittuihin kysymyksiin, on Himostaipaleen tontti juuri sopiva paikka toteuttaa unelmien loma-asunto.  Meiltä voit ostaa joko pelkän tontin tai lisäksi mökin avaimet käteen tai ns. "ulkopäin valmiiksi" urakoituna. 

Missä tontit sijaitsevat Himoksella

Blue Rak Oy:n uusi kolmen erillisen loma-asunnon kortteli sijaitsee 7 min. ajomatkan päässä Himos Centeristä ja tulevasta kylpylästä Himosrannan / Himostaipaleen alueella katuosoitteessa "Taipaleenkaarre". Päättyvän tien varrella olevat tontit rajoittuvat viljeltyyn peltoon. Ison pihan voi suunnitella todelliseksi lomapäivien aktiivipihaksi (pelikenttä, kesäkeittiö, pihasauna, golf puttauspaikka, puutarha tms.). Rauhallinen tonttialue antaa mukavasti yksityisyyttä ja sopisi vaikka vakinaiseen asumiseen. 

Ajo-ohje tonteille 

Himostaipaleen tontit sijaitsevat linnuntietä vastapäätä Pohjois-Himosta, Himosrannan alueella. Jämsän suunnasta valtatie 9 tultaessa ajetaan muutama kilometri Himoksen liittymän ohi kohti Jyväskylää minkä jälkeen käännytään oikealle Arontielle (samassa kyltissä lukee myös Himosranta). Arontieltä käännytään vasemmalle Taipaleenkaarteeseen.

BlueVilla ja Taipale talomallit sopivat  näille Himoksen mökki tonteille

Hyvin suunnitellut BlueVilla  ja Himos Taipale loma-asunto mallit sopivat hyvin myös näille tonteille. Katso mallitiedot ja kuvat talomallisto sivulta. Jos sinulla on jo mietittynä jo oma mökkimalli niin sekin onnistuu.  Pyydä tarjous tontista ja mökin rakennusurakasta täyttämällä yhteydenottolomakkeemme

tontti

Rauhaisalla pihalla voit vaikka paistaa makkaraa tai viettää muuten aikaa omalla porukalla.