Himos Keisari, 4 mh

Varastossa

0,01 €

Kokonaisala:                           157m²
Rakennusoikeus kerrosala:
   131 m²
(kellarikerroksen varastoa ja yläkerran alle alle 160 cm korkeita tiloja ei lasketa rakennusoikeuteen)

Katettu terassi ja parveke:
         67 m²

Edustustason Himos Keisari on loma-asuntojen aatelia. Taloon 4 MH:ssa majoittuu mukavasti 8 henkeä ja levitettävillä lisävuoteilla talossa majoittuu 10 henkeä. Oleskelutilat riittävätkin hyvin 10 hengelle. Hulppea tupakeittiö on noin  40 m² kokoinen ja katettua terassia on 81 m², josta lasitettu kammi n. 15 m².  Ulkoporeamme on sijoitettu suojaisaan tilaan katon alle ulkovaraston ja KHH:n oven väliseen katettuun ulkotilaan. Saunan jälkeen ammeeseen pääsee parilla askeleella ulkoilmassa.  Molemmissa kerroksissa on oma WC ja suihkutila ja loma-asunnoksissa talosta löytyy poikkeuksellisen paljon varasto ja säilytystilaa. Erikoisuutena parvekkeen suojaisa lasitettu "moderni kammi" kotakeittiöineen tarjoaa täydellisen lomailtojen seurustelu- ja kokkauspaikan.


KATSO TÄSTÄ 3D KUVAT, voit liikkua hiirellä talon sisällä. 


Parhaiten tutustut talomalliin koeasumalla sen. Vuokraus Himoslomienkeskusvaraamon websivuilta. Kohde nimellä ”Himoksen Keisari” ja alueelta ”Golf Resort”.


Avaimet käteen tai ulkoapäin valmiiksi urakointi

Asiakkaalle mahdollisimman helpoksi tehty täydellinen avaimet käteen urakointipalvelu mahdollistaa loma-asunnon rakennuttamisen vaikka itsellä ei olisi aikaa ja kokemusta rakennusurakan toteutuksesta. Omatoimisille rakennuttajille voimme tarjota mallistoamme myös esim. ”ulkopäin valmiiksi” rakennettuja, jolloin asiakkaan on mahdollisuus toteuttaa suurin osa hankkeesta omatoimisesti. Ulkopäin valmis urakoita voimme tehdä myös muualle Suomeen kuin Himoksen ympäristöön. Avaimet käteen urakointipalvelut on suunnattu lähinnä Himoksen ja Keski-Suomen alueelle. Lisäinfoa urakointipalveluista.