Blue Villa 110 (4 mh)

Varastossa

0,01 €

Kokonaisala: 114 m²
Rakennusoikeus kerrosala:
103 m²
(yläkerran alle 160 cm korkeita tiloja ei lasketa rakennusoikeuteen) 

Satojen asiakkaiden toiveet tuntien päätimme tehdä suositusta Blue Villa 88 mallistamme uuden isomman ja entistä upeamman loma-asunnon mistä ei puuttuisi mitään. Tästä syntyi uusi Blue Villa 110.  Näyttävä, moderni ja valoisa noin sadan neliön loma-asunto, josta löytyy kaikki tarvittava 8 hengen loma-asumiseen. Talon olohuoneessa on upea lasiseinä, tilavat makuuhuoneet, säilytystilaa, lämmin varasto, erilliset WC:t ala ja yläkerrassa sekä paljon muita huolella mietittyjä yksityiskohtia. Huippuna taloon on saatavissa puolilämmin kiinteällä kotagrillillä varustettu lasikuisti eli "kammi". Kammin suojassa vietät rentouttavia hetkiä seurustelun ja ruoanlaiton parissa. Terassin toisessa päässä on oma suojaisa katettu tilansa poreammetta varten.  

Tutustu malliin ja anna palautetta. Oletko jopa samaa mieltä kuin eräs asiakkaamme kommentissaan "tämä on Himoksen paras 100 m2 mökki"? Blue Villa 110 valittiin 2017 Iltalehden artikkeliin 7 upeimman loma-asunnon joukkoon. Tarvittaessa räätälöimme talomallia juuri teille sopivaksi. Tehdään teidän perheelle vielä parhaasta parempi :)


Avaimet käteen tai ulkoapäin valmiiksi urakointi

Asiakkaalle mahdollisimman helpoksi tehty täydellinen avaimet käteen urakointipalvelu mahdollistaa loma-asunnon rakennuttamisen vaikka itsellä ei olisi aikaa ja kokemusta rakennusurakan toteutuksesta. Omatoimisille rakennuttajille voimme tarjota mallistoamme myös esim. ”ulkopäin valmiiksi” rakennettuja, jolloin asiakkaan on mahdollisuus toteuttaa suurin osa hankkeesta omatoimisesti. Ulkopäin valmis urakoita voimme tehdä myös muualle Suomeen kuin Himoksen ympäristöön. Avaimet käteen urakointipalvelut on suunnattu lähinnä Himoksen ja Keski-Suomen alueelle. Lisäinfoa urakointipalveluista.