Soita ja kysy lisää
   040 194 9397

Asiakaskokemuksia

"Blue Rak Oy:n suunnittelema talomalli ja heiltä saatu ”ulkopäin valmis” urakkatarjous sopivat meille hyvin. Blue Rak Oy:n hinta/laatusuhde oli kohdallaan ja mikä tärkeintä urakointi hoitui mallikkaasti ja luvatussa aikataulussa. Halusimme sijoittaa varmaa tuottoa antavaan vuokramökkiin hyvällä paikalla. Löysimme tarkoituksiin sopivan tontin Himokselta ja päätimme rakennuttaa siihen uuden tasokkaan vuokramökin. Nykyään lomailijat haluavat tasokkaasti sisustetun, hyvin varustellun ja toimivan loma-asunnon kaikilla mukavuuksissa, jossa voivat viettää ystävien kanssa rentouttavaa vapaa-aikaa. Varustelun pitää olla poreammetta myöten kohdallaan. Himoksen vuokra-asunto on ollut todella suosittu ja meille onnistunut sijoitus. Voin suositella Blue Rak Oy:tä urakoitsijaksi muillekin Himokselle uutta loma-asuntoa rakennuttaville."

Heli Melin, yrittäjä,  Satulasoppi Oy

"Etsimme perheellemme sopivaa loma-asuntoa ja Himoksen alue vaikutti monipuolisine palveluineen hyvältä vaihtoehdolta. Tutustuimme eri vaihtoehtoihin ja alueella myynnissä oleviin uudehkoihin kohteisiin. Käytetyn asunnon osto ei kuitenkaan ollut meille lopulta mieleinen vaihtoehto. Ostimme Blue Rak Oy:ltä tontin ja yhtiö hoiti täysin avaimet käteen periaatteella suunnittelusta pihatöihin asti meille mieleisen upouuden loma-asunnon. Lahtisen Teron kanssa asiointi oli koko projektin ajan mutkatonta ja helppoa. Asiakkaana meidän ei tarvinnut huolehtia muusta kuin uuden mökin kalustamisesta. Rakentaminen eteni ongelmitta ja muuttamaan pääsimme jo 4 viikkoa ennen sovittua ajankohtaa lokakuussa 2012. Suosittelen lämpimästi Blue Rak Oy:tä ja Lahtisen Teroa kumppaniksi kaikille joille omatoiminen rakentaminen tai rakennuttaminen ei ole mahdollista." 

Hanny Nylen, aluemyyntipäällikkö

"Himos on vuosikymmenien aikana laajentunut voimakkaasti. Vuosien aikana olen saanut seurata läheltä useita rakennusprojekteja Himoksen alueella.  Tero Lahtisen kanssa yhteistyötä on tehty vuodesta 2007 alkaen. Hän on vastannut isoista loma-asuntoprojekteista Himoksen alueella ja tuntee paikallisen loma-asuntorakentamisen toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeet hyvin.  Himos on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava vapaa-ajankeskus. Toivotan kaikki uudet loma-asunnon rakennuttajat lämpimästi tervetulleeksi alueelle ja rakennusprojektinne onnistuneelle toteutukselle  voin suositella Teroa ja Blue Rak Oy:tä."

Hannu Haljala, hallituksen puheenjohtaja, Himoslomat Yhtiöt 

"Kokemukseni perusteella Blue Rak Oy:n yrittäjäomistajalla Tero Lahtisella on vahvaa osaamista loma-asuntotuotantoon ja voin suositella häntä hyvänä yhteistyökumppanina niin yksittäisten loma-asuntohankkeiden kuin isompienkin loma-asuntoprojektien vetäjänä. Kiinteistöbusineksessa vuosikymmeniä toimineena olen ollut mukana lukuisissa erilaisissa rakennus-ja kiinteistökehitysprojekteissa.  Tero Lahtisen kanssa olemme tehneet yhteistyötä erilaisissa loma-asuntoprojekteissa jo 90 luvun lopulta asti. Viimeksi tilasimme Blue Rak Oy:ltä n. 80 neliön loma-asunnon Loma-Kolin vapaa-ajankeskukseen ja kuten aiemminkin homma hoitui juuri niinkuin oli sovittu".

Jukka Suninen, toimitusjohtaja, Kolikeskus Oy